Tarihçe

      Kurumumuz Atabey Group İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret ve Limited  Şirketinin  sahibi  Olay Gazatesi imtiyaz sahibi  aynı zamanda Manisa Grand Medical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kanber Ali Atabey tarafından 2009 yılında yaptırılmış ve aynı yıl dönemin Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet Baş tarafından da eğitim- öğretime yaklaşık 30 öğrenci ile  başlamış olan kurumumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılında 84 öğrenciye ikili eğitim sistemiyle hizmet vermeye devam etmektedir.


    Okulumuz  trafikten ve ana caddenin hareketliliğinden uzak ancak ulaşımı kolay  bir mevkiide bulunmaktadır.

    Okulumuz yıldız tip proje olup toplamda 600m2 alana sahiptir.Okul binamız planı ve inşaat kalitesi ile  deprem vb risklere karşı son derece güvenliklidir.Bahçe içerisinde  oyun parkı, kum havuzu, ekim alanı, ahşap oyun evi ve çocukların trafik eğitimi alabilecekleri trafik eğitim pisti  bulunmaktadır. Ayrıca kurumumuz hedeflediğimiz standartlardaki eğitime de son derece uygun özelliklere sahiptir.Okulumuz alanında uzman idari kadrosu, deneyimli okul öncesi öğretmenleri  ile öğrenci ve velilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

   Okul öncesi eğitimini tanıtmak, teşvik etmek ve veli katılımını sağlamak için sınıf öğretmenlerimiz aracılığıyla zaman zaman seminerler verilmektedir. Okulumuzun eğitiminden yararlanan çocuklarımızın ileriki eğitim dönemlerinde okul öncesi eğitim almayan çocuklara göre daha başarılı, kendine güvenen, kendini rahatça ifade edebilen öğrenciler olduğu gözlemlenmiştir. Atabey Anaokulu örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olarak gelecekte sağlıklı düşünen bireyler yetiştirmeye hazır bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin

Etiketler :Atabey Anaokulu,


  Beğen | 0  kişi beğendi